SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FEVKANİ’NİN KIYMETİ YIKILIRKEN ANLAŞILDI

FEVKANİ’NİN KIYMETİ YIKILIRKEN ANLAŞILDI
Bu haber 17 Ekim 2023 - 15:59 'de eklendi ve 390 views kez görüntülendi.

FEVKANİ’NİN KIYMETİ YIKILIRKEN ANLAŞILDI

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın ısrarı ile sorunlu olarak yıkımına başlanan Fevkani Köprüsü’nün kıymeti daha yıkılırken anlaşıldı.

Yıkım nedeniyle trafiğe tamamen kapatılan Fevkani Köprüsü’nün Zonguldak kent içi trafiği için ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Alternatif olarak 2023 Köprüsü ve kavşak devreye alınsa da özellikle sabah ve akşam saatlerinde kent içi trafiği kilitleniyor.

Uzun süre trafikte kalan sürücüler gelecek günler için de endişeli.

Sabah ve akşam saatlerinde özellikle Uğur Mumcu Kavşağı’nda yaşanan yoğun trafik, emniyet trafik ekiplerinin büyük çabasına rağmen alternatif yolların yokluğu nedeniyle sürüyor.

Trafik için kritik saatlerde araç kuyrukları uzadıkça uzuyor.

Ortaya çıkan bu tabloyla Fevkani Köprüsü’nün kent içi trafiği için ne derece önemli bir görev yaptığı da anlaşılmış oldu.

 LAVUAR ALANI PROJESİ BAŞLAYINCA SIKINTI DAHA DA ARTACAK

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, lavuar alanı projesinin de yakın zamanda başlayacağını açıklamıştı.

İnşaat çalışmaları ile trafiğin daha da aksayacağı belirtiliyor.

Proje inşaatı için lavuar alanı içinden geçen Soğuksu yönüne ulaşım sağlayan yolun kapatılmasının gündemde olduğu belirtiliyor.

Böylece alternatif olan bir yolun daha kapatılmasıyla araçların hareket edemez hale geleceği, aynı alanda çok sayıda inşaat çalışması yapılmasının doğru olmadığı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER