SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SAADET MERKEZ İLÇE’DEN ZİYARETLER

SAADET MERKEZ İLÇE’DEN ZİYARETLER
Bu haber 16 Kasım 2023 - 14:32 'de eklendi ve 222 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’ı ziyaret eden İlçe Başkanı İsmail Üstünyer güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

   Daha sonra Mimarlar Odası Zonguldak Şube Başkanı Turhan Demirtaş’ı ziyaret eden İlçe Başkanı İsmail Üstünyer şehrin sorunları ile ilgili, özellikle otopark sorunu ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

    Akbıyık ve Demirtaş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretlerde ilçe başkan yardımcıları Muhammer Akbıyık ve Osman Karadayı da bulundular. Üstünyer ziyaretlerinin devam edeceğini, milletin saadet ve selameti için çalışmaya devam edeceklerini, Mahalli İdareler Genel Seçimlerine çok iddialı hazırlandıklarını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER