SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TAKİPÇİSİ OLACAĞIM!

TAKİPÇİSİ OLACAĞIM!
Bu haber 11 Aralık 2023 - 10:48 'de eklendi ve 154 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta 9 Aralık günü şiddetli yağış nedeniyle Asma Mahallesi’nde meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan heyelanın ardından arama-kurtarma çalışması yapan ekiplerde ikinci bir heyelana maruz kalmış 21’i yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yüksek riske rağmen ve gerekli tedbirler alınmadan çalışmalara başlanmasına tepki gösterdi.

Yavuzyılmaz, bu hata nedeniyle onlarca arama-kurtarma personelinin hayatının tehlikeye atıldığını belirtti.

Yavuzyılmaz; “Zonguldak’ta heyelanda tek katlı evleri çöküp toprak altında kalan anne ve oğlunun vefat ettiğinin anlaşılmasına rağmen; Yoğun yağış, zifiri karanlık, yetersiz aydınlatma, ikinci bir heyelan riski yüksek olduğu halde, bölgede ısrarla cenaze çıkarma çalışması yapılsın talimatı vermek hayati bir hatadır. Sabah beklenmeliydi.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, ikinci heyelanda toprak altında kalan 21 vatandaşımıza acil şifalar diliyorum.

Bu hatalar zincirinin ve sorumlularının takipçisi olacağım!” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın açıklaması şöyle;

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER