SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HACIBEKTAŞOĞLU, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

HACIBEKTAŞOĞLU, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 05 Ocak 2024 - 14:38 'de eklendi ve 139 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu; 2023 yılı Aralık ayında, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan ve naaşı memleketi Gümüşhane ilinin Şiran ilçesi Terme köyünde toprağa verilen Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın Kdz. Ereğli ilçemizde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

 Ziyarete Kaymakam Mehmet Yapıcı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yrd. Alb. Orhan Kaş, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz da eşlik etti.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, aziz şehidimizin yadigarı olan değerli ailesine tekraren başsağlığında bulunarak hal ve hatırlarını sordu, “Devletimiz tüm imkanlarıyla her zaman yanınızda olacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER