SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ KÖYLERDE!

AK PARTİ KÖYLERDE!
Bu haber 26 Temmuz 2024 - 13:48 'de eklendi ve 316 views kez görüntülendi.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, bugün Merkez İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte Merkez ilçeye bağlı Eceler Köyü’nü ziyaret etti.

AK Partililer, Eceler Köyü sakinleriyle köye yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ziyaretle ilgili olarak “Merkez ilçe başkanımız ve il genel meclisi üyelerimiz ile birlikte kıymetli köy sakinlerimizi ziyaret ederek köyümüze yapılan hizmetleri ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak, talep ve isteklerini dinledik. Kıymetli hemşehrilerimizin huzuru ve rahatı bizim için çok önemli, bunun için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER