SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM İNCELEDİ, DİNLEDİ

ERDEM İNCELEDİ, DİNLEDİ
Bu haber 15 Eylül 2024 - 17:56 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem Mithatpaşa Mahallesi’nde yerinde incelemelerde bulundu, vatandaşların sorunlarını dinledi

Belediye Başkanı Tahsin Erdem, beraberinde CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Murat Köse ve teknik ekibi ile birlikte Mithatpaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Şehrin uzun yıllardır devam eden altyapı ve üstyapı sorunlarına çözüm bulmak amacıyla kapsamlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Erdem, mahalle sakinleri ile de bire bir görüşerek hizmetlerin hızlı bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tahsin Erdem, ‘Zonguldak’ın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye kararlıyız. Vatandaşlarımızla iç içe olmak, sorunları doğrudan yerinde görmek ve hızlı ve kalıcı hizmetlerimizi tüm mahalle sakinlerimize ulaştırmak için var gücümüz ile çalışıyor, çözüm odaklı bir anlayışla hareket ediyoruz. Amacımız, Zonguldak’ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek.’ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER