SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER
Bu haber 17 Eylül 2024 - 15:05 'de eklendi ve 393 views kez görüntülendi.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, yıllardır çözmeye çalıştıkları Oto Galericiler Sitesi’nin yer sorunun çözümü için Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette 22 yıldır bir türlü çözülemeyen Oto Galericiler Sitesi için yer sorunu ve çözümü görüşüldü.

Oto Galericiler Derneği Başkanı Mustafa Özcan, duyarlı ve ilgili tavrı nedeniyle Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

OTO GALERİCİLERİ SİTESİ 22 YILDIR GÜNDEMDE

Kent merkezindeki oto galericilerini tek çatı altında toplayacak olan Zonguldak Oto Galericiler Sitesi, 22 yıl önce gündeme gelmiş, ancak hayata geçmemişti.

Önceki Dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da  belediyedeki panoda yapılacak işler listesinde birinci sırada yer vermiş olduğu oto galericiler sitesini hayata geçiremedi. Alan, önce Oto Galericiler Sitesi için yer bulmuş ancak bu yeri daha sonra mobilyacılara tahsis etmişti. Mobilyacılar Sitesi inşaatı anılan alanda halen sürüyor.

Göreve yeni seçilen Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de konuya önce sıcak bakmıştı. Ancak son olarak Oto Galericiler Sitesi için yer bulanamadığı gerekçesiyle konuyu sonraki dönemlere bırakmıştı.

Uzun süredir, Zonguldak’taki galericilere Oto Galericiler Sitesi kazandırmaya çalışan Oto Galericiler Derneği Başkanı Mustafa Özcan ve Dernek Yönetimi sorunun çözümü için büyük çaba harcıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER