SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK!

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK!
Bu haber 01 Ekim 2024 - 13:01 'de eklendi ve 240 views kez görüntülendi.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ın talimatları doğrultusunda, 8. sınıf LGS öğrencileri ve 12. sınıf TYT/AYT hazırlık sürecindeki gençlere yönelik özel ders desteği başlıyor.

Matematik, fizik, kimya, edebiyat ve TYT/AYT matematik gibi temel derslerde uzman öğretmenlerle yapılan protokol kapsamında dersler verilecek. Kayıtlar 7 Ekim tarihine kadar Devrek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak.

Devrek Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Devrek Belediyesi olarak bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her daim maddi ve manevi yanındayız. Amacımız, ailelerin üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmek ve gençlerimizin eğitim yolculuğuna katkıda bulunmaktır.

Devrek Belediyesi olarak, eğitimi desteklemeye devam ediyor, ailelerimizin ve gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını sağlıyoruz” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER