SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR

GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR
Bu haber 02 Ekim 2024 - 14:37 'de eklendi ve 267 views kez görüntülendi.

2021-2022-2023 yıllarında Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve Zonguldak halkının gönlünde taht kuran Fahri Aktaş, atandığı 2023 yılından beri sürdürdüğü Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevinde de Manisalıların gönlünde taht kuruyor.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, okulların güvenliği için liseleri ziyaret ederek idareciler ve öğrenciler ile bir araya geliyor.

Emniyet Müdürü Aktaş okul ziyaretleri kapsamında Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde okul müdürleri Niyazi Akkuş ve İlhan Kurban ile bir araya gelen Aktaş, okulların huzuru ve güvenliğiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Öğrencilerle de samimi bir sohbet gerçekleştiren Aktaş, öğrencilere güvenlik konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Aktaş, gençlerin güvenlik konusunda bilinçlenmelerinin topluma duyarlı bireyler olmaları açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER