SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARINI TOPLADI

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARINI TOPLADI
Bu haber 08 Ekim 2024 - 10:39 'de eklendi ve 246 views kez görüntülendi.

AK Parti’nin kasım ayı içinde tamamlanması planlanan ilçe ve belde kongreleri için çalışma süreci devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan başkanlığında Zonguldak’taki AK Partili Belediye Başkanları bu süreci değerlendirmek üzere il başkanlığı binasında bir araya geldi.

Toplantıya Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un yanı sıra AK Partili Belde Belediye Başkanları katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. İlçe ve beldelerimizin gelişimi ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına görüş alışverişinde bulunduk. Ortak hedefimiz, kentimizin her köşesinde daha güçlü bir yerel yönetim anlayışıyla çalışmak ve hep birlikte güzel projelere imza atmak. Birlikte yürüdüğümüz bu yolda, hemşehrilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER