SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’IN GÖZÜ AYDIN

ZONGULDAK’IN GÖZÜ AYDIN
Bu haber 23 Ekim 2024 - 11:56 'de eklendi ve 227 views kez görüntülendi.

Zonguldak Limanı ile Rusya’nın Tuapse Limanı arasında planlanan Ro-Ro seferleri bugün başlıyor. Zonguldak Limanı, Ro-Ro taşımacılığıyla önemli ihracat noktalarından biriyken Rusya-Ukrayna arasında 24 Şubat 2022 tarihinde savaşın başlamasıyla durdurulan Ro-Ro seferleri, bu kez Zonguldak ile Rusya’nın Tuapse Limanı arasında başlıyor.

Bugün Zonguldak Limanı’nda bulunan Ro-Ro Gemisi ilk seferine bugün çıkıyor. Hem iman işletmecisi Türkiye Taşkömürü Kurumu ile Zonguldak ekonomisine önemli katkılar sağlayacak olan Ro-Ro Taşımacılığının yeniden başlaması olumlu karşılandı.

Ro-Ro taşımacılığının Zonguldak Limanı’ndan yeniden başlaması için Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu büyük çaba harcamıştı.

Lider Express şirketinin başlattığı Ro-Ro seferlerinin Zonguldak’ın ticaret hacminin artmasına ve yeni iş imkanlarının doğmasına fırsat sağlayacağı belirtiliyor.

Ekonomik olarak yeni bir faaliyet alanın yeniden açılması “Zonguldak’ın gözü aydın” şeklinde yorumlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER