SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BU DÖNÜŞÜM SİNİR BOZUYOR!

BU DÖNÜŞÜM SİNİR BOZUYOR!
Bu haber 23 Ekim 2023 - 16:03 'de eklendi ve 253 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bakanlıkların TOKİ ya da Karayolları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yaptırdığı projeler ve kavşakların “Öncesi” – “Sonrası” fotoğraflarıyla ve “Bu dönüşüm göz  kamaştırıyor” başlığıyla siyasi reklamını yapıyor.

Diğer yandan Fevkani Köprüsü’nün hurda karşılığı yıkım ihalesi ve ortaya çıkan devasa kamu zararı, bir diğer deyişle devasa rant tartışmaları sürerken, köprü yıkımı nedeniyle yeterli alternatif yolların üretilmemesi ve plansızlık nedeniyle Zonguldak kent merkezinde trafik özellikle sabah ve akşam saatlerinde tam anlamıyla kilitleniyor. Hastanelere ve işlerine gitmek isteyen yüzlerce araç sürücüsü her gün bu trafik sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Emniyet trafik ekiplerinin büyük çabasıyla trafik akışı sağlanmaya çalışılıyor.

Ancak yeterli alternatif yolların bulunmaması nedeniyle, köprü yıkımının sürdüğü alanda yeni köprü ve yolların yapımının tamamlanmasına kadar geçen süreçte Zonguldak kent içi trafiğinde, özellikle Uğur Mumcu Kavşağı’nda, yaşanan sorunların uzunca bir süre devam edeceği görülüyor.

Yani “Bu dönüşüm sinir bozuyor!”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER