SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“59 MİLYON NEREDE?”

“59 MİLYON NEREDE?”
Bu haber 13 Aralık 2023 - 11:07 'de eklendi ve 241 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından hurda karşılığı 3 milyon 450 bin TL’ye yıkımı yapılan Fevkani Köprüsü’yle ilgili tartışmalar sürüyor.

Milyonlarca liralık çelik yapı olan Fevkani Köprüsü’nün ihalesinin kamu zararına yol açtığı iddia edilmişti. Diğer yandan Zonguldak Belediyesi’nin köprünün yıkımıyla ortala çıkan çelik dahil tüm hurda malzemeyi yasa gereği MKEK Hurdasan’a vermesi gerektiği belirtilmiş, MKEK’in köprü hurdasını resmi olarak Belediyeden talep ettiği açıklanmıştı. Bu iddiaları hurdusun.com gündeme taşımıştı.

EROL: “59 MİLYON TL NEREDE”

Köprü hurdası tartışmasına Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol da katıldı.

Burak Erol; “Köprü ile ilgili bir çalışma yapıldı köprüyü kaldırdık bakın bu köprünün sadece hurda demiri ile ilgili bile olsa birçok spekülasyon dönüyor. 5 bin 800 tona yakın hurda demir çıkmış bu gün hurda demirin tonu 11 Bin lira. Üstelik nakit para karşılığında satılıyor. Yani Fevkani Köprüsü’nden yaklaşık 63 milyon liralık hurda satışı gerçekleşti. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ihaleyi 3 Milyona verdi. Müteahhit firma burayı sökerken, takarken 3-4 Milyon para harcasa 59 Milyon hurdanın parası nerede? Bu para milletin parası. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var burada” iddiasında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER