SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“TAKATIMIZIN SONUNA KADAR…”

“TAKATIMIZIN SONUNA KADAR…”
Bu haber 25 Aralık 2023 - 11:18 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı Aralık ayı il divan toplantısını İl Başkanı Burak Erol başkanlığında Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer, Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Cem Dereli ve partililerin katılımıyla Dedeman Otelde gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için 90 günlük seçim sürecinin başlayacağını belirterek “Çok yakın bir zamanda 17 belde ve 8 ilçe merkezinde adaylarımız ilan edilecek, belediye meclis üyesi adaylarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız kamuoyu ile paylaşılacaktır. Biz Milli Görüşçüler için her seçim çok daha önemlidir. Bu seçimde en büyük başarılara imza atmak için takatimizin sonuna kadar çalışacağız” dedi.

Burak Erol ayrıca sosyal medya hesabından “Seçimler öncesi icra ettiğimiz Aralık Ayı il divan toplantımızı son derece coşkulu ve heyecanlı bir ortamda gerçekleştirdik.
Toplantımıza Ankara’dan katılan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Nurgül Beytiye Ekinci hanımefendiye, il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın kolları teşkilatımıza, gençlik kollarımıza ve aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.
Yaşanabilir Zonguldak ve yeniden büyük Zonguldak için takatımızın sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER