SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HACIBEKTAŞOĞLU’NDAN İADE-İ ZİYARETLER

HACIBEKTAŞOĞLU’NDAN İADE-İ ZİYARETLER
Bu haber 26 Aralık 2023 - 17:28 'de eklendi ve 212 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, iade-i ziyaret kapsamında Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı’nı, Kdz. Ereğli TSO Başkanlığını ve Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şube Başkanlığını ziyaret etti.

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, BAŞKAN POSBIYIK’A İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU: İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE HEP BERABER OLACAĞIZ

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a iade-i ziyarette bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, 19 Kasım’da yaşanan felaket nedeniyle Ereğli halkına bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti; “İyi günde, kötü günde hep beraber olacağız” dedi.

KDZ.EREĞLİ TSO’YU ZİYARET

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulunarak Başkan Arslan Keleş ve TSO Yönetimiyle bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

DENİZ TİCARET ODASI KDZ. EREĞLİ ŞUBESİNİ ZİYARET

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Deniz Ticaret Odası KDZ. Ereğli Şubesi’ne iade-i ziyarette bulunarak Başkan Oğuz Ünlüer ve oda şube Yönetimiyle bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER