SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’IN ANAHTARI CUMHURBAŞKANI’NDA

ZONGULDAK’IN ANAHTARI CUMHURBAŞKANI’NDA
Bu haber 28 Aralık 2023 - 20:26 'de eklendi ve 165 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Heyeti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyin Erdoğan’a AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve Gençlik kolları Başkanı Benhur Özübek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiler.

AK Parti Zonguldak Heyeti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyin Erdoğan’a Zonguldak’ın temsili anahtarını takdim etti.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIKLARI İÇİN “KANAATLERİNİ” AKTARDILAR

AK Parti’de 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor.

Zonguldak’ta yapılan temayül yoklamasının ardından AK Parti Zonguldak heyeti de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, il ve ilçe belediye başkanlıkları için teşkilat olarak görüşlerini aktardı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, sosyal medya hesabından “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirerek, il belediye başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıklarıyla ilgili teşkilat kanaatlerimizi istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza Cumhur ittifakı olarak 25’te 25 hedefimizi arz ettik. Milletimize de söz verdiğimiz gibi şehrimizin her noktasını hizmet ve gönül belediyeciliğiyle buluşturacağız” paylaşımında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER