SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU GÜRÜLTÜ FESTİVALİ!

KOZLU GÜRÜLTÜ FESTİVALİ!
Bu haber 12 Mayıs 2024 - 12:31 'de eklendi ve 402 views kez görüntülendi.

Kozlu sahilinde 2. El otomobil fuarı otomobil severler ve otomobil meraklılarını bir araya getirdi. Pazar günü erken saatlerden itibaren rahatsız edici gürültü ise Kozlu’da oturan vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Çok sayıda ilden Kozlu sahiline gelen yüzlerce araç sahibi vatandaşların dinlenme günü olan pazar günü sabah saat 8’den itibaren ciddi bir gürültü kirliliğine neden oluyor.
Aĝırlıklı olarak modifiye edilmiş çok eski model Doğan, Şahin ve Kartal tipi araçların alım satımının yapıldığı fuarda abartılı egzoz şovları ve çok yüksek sesle çalınan müzik sahil parka dinlenmeye gelenlerin yanı sıra çevrede oturan Kozlu sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Kozlu Belediyesi’nin böyle bir etkinliğe üstelik tatil günü olan Pazar günü erken saatlerden itibaren izin vermesi tepki çekti.

Vatandaşlar, “Kozlu sahilinde fuar falan değil gürültü festivali yapılıyor. Pazar günü yap ama onun da bir saati olur. Milleti çoluk çocuk hastaları sabahın saat 8’inde müzik ve pat patlarla, eksoz sesleriyle uyandîrmak, çevreyi bu derecede rahatsız etmek kimsenin hakkı değil. Kozlu Belediye Başkanı Dökmeci bu rezilliğin yaşanmasına müsaade etmemeli, seyirci kalmamalıydı. Yazıklar olsun” yorumunu yaptılar.

Sosyal medyadan yapılan bazı yorumlar da dikkat çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı kinaye ve ironi kullanarak “ZONGULDAK KOZLU da sabahin 8.30 unda başlayan MODİFİYE FESTİVALİ nde emegi gecen herkese , muzigi sonuna kadar acanlara , egzoz patlatanlara , motor bağirtanlara , bu organizasyona izin veren yetkili mercilere teşekkürü borç bilirim. Engelli , hasta ve yaşlilarimiz uyanan bebekleri uyutuyor. Hastalara şifa oldu bu etkinlik. Bu tarz etkinliklerin hiz kesmeden devam etmesi dileğiyle…” paylaşımında bulundu.

ilgili haber:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER