SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

HAYDİ ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN YÜRÜYÜŞE!

HAYDİ ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN YÜRÜYÜŞE!
Bu haber 25 Mayıs 2024 - 23:23 'de eklendi ve 359 views kez görüntülendi.

Zonguldak, Zonguldak Kömürspor için 26 Mayıs Pazar Günü Saat:15.00’te başlayacak yürüyüşe hazır.

 “Temiz futbola ve Zonguldak Kömürspor’un uğradığı haksızlığa dikkat çekmek amacıyla, “Adil ve hızlı karar istiyoruz” sloganı adı altında organize edilen yürüyüşe binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar, binlerce kişinin katılması beklenen yürüyüşte TBMM’de Zonguldak’ı temsil eden milletvekilleri AK Parti’den Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu ile CHP’den Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul’u da aralarında görmek istediklerini söylediler.

CHPli Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ile Eylem Ertuğrul’a Zonguldak Kömürspor’un uğradığı haksızlığı her fırsatta ve her ortamda dile getirmeleri ve TFF’nin inceleme başlatmasını sağladıkları için teşekkür eden taraftarlar, Yavuzyılmaz ile Eylem Ertuğrul’un yanı sıra özellikle AK Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu’nu  da aralarında görmek istedikleri dile getirdiler.

Yürüyüş, 26 Mayıs Pazar günü, Madenci Anıtı önünden saat 15.00’te başlayacak ve AVM kavşağına kadar sürecek. Yürüyüş boyunca Zonguldak Kömürspor’un uğradığı haksızlığa tepkinin yanı sıra Zonguldak Kömürspor’un ligden düşmesine neden olan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF’nin hızlı ve adil bir karar vermesi talebi de yüksek sesle dile getirilecek.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA FUTBOLCULAR İSYAN ETTİ

Öte yandan tartışmalı maçın taraflarından Nazilli Belediyesporlu futbolcuların, peşinatlarını alamadıkları, kulüp yönetiminin maç başı ödemelerle ilgili sözlerinin yerine getirilmediği ve hiçbir ödeme yapılmadığı gerekçesiyle kulübü TFF’ye şikayet ettikleri belirtiliyor.

Futbolcular ortak açıklama yaparak, “Nazilli Belediyespor Yönetimine hakkımızı helal etmiyoruz” dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.