SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TFF ŞAŞIRMA…

TFF ŞAŞIRMA…
Bu haber 27 Mayıs 2024 - 0:56 'de eklendi ve 334 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor taraftarları, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 37’nci haftada ligden düşmelerine neden olan Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldığı, inceleme başlatan TFF’nin karar verme sürecini uzattığı gerekçesiyle protesto yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe CHP Genel Başkanı Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Salih Demir ve yönetimi, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP il Başkanı Devrim Dural, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İl-ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP il ve ilçeler yönetim kurulu üyeleri, sivil toplim ve meslek örgütleri ile odaların başkan ve yöneticileri, ZTSO Başkanı Metin Demir, GMİS yönetim Kurulu üyesi Tayfun Demir, çok sayıda maden işçisi ile yaklaşık 4 bin taraftar katıldı. Yürüyüşe önceki dönem Zongildak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da katıldı.

Yürüyüşte sık sık “TFF şaşırma sabrımızı taşırma” sloganı atıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yürüyüşte yaptığı konuşmada “Yolumuz açık, gazamız mübarek olsun. Zonguldak haksızlıklar karşısında hiçbir zaman susmadı. Ankaraspor-Nazillispor maçı 0-0 bitti. Bu maçta 1 tek şut iki kaleye de çekilmedi. Futbol tarihinde bunun bir örneği yok. Bu durum hayatın olağan akışına aykırı. Bu nedenle TFF’ye çağrı yaptık, bir takımın play-offa kalmasını garantileyen öteki takımın küme düşmemesini garantileyen bu beraberlik sonucunu kabul etmiyoruz. Zonguldak Kömürspor, TFF, Etik Kurul ne şekilde karar alırsa alsın, mutlaka 2’nci Lig’de yoluna devam etmek zorundadır, hakkıdır. Futbol federasyonuna çağrı yapıyoruz, hayatın olağan akışına aykırı maçla ilgili gerekli işlemi yapın. Zonguldak Kömürspor’un 2’nci Lig’de yoluna devam etmesi anasının ak sütü gibi helaldir” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Eulem Ertuğrul ise “Tüm Türk futbolunun gözü TFF’nin alacaĝı kararda. Hepimiz adil, herkesin yüreğine su serpecek bir karar bekliyoruz ve Kömürsporumuzun 2. Lig’de kalmasını bekliyoruz. Bunu da omuz omuza, direne direne başaracağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.