SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KDZ. EREĞLİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

KDZ. EREĞLİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ
Bu haber 29 Mayıs 2024 - 10:37 'de eklendi ve 333 views kez görüntülendi.

4-7 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenleneceği açıklanan Kdz. Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk Festivali kamu tasarruf tedbirleri kapsamında iptal edildi. Festival, kamu tasarruf tedbirlerinin süreceği 3 yıl boyunca yapılamayacak.

Basın toplantısı düzenleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirleri genelgesi belediye başkanlarının elini-kolunu bağladı” dedi.

 Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında daha önce 4-7 Temmuz tarihlerinde yapılacağı açıklanan 24. Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nin Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi gereği iptal edildiğini açıkladı.

 Festivalde Aziz Sancar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ödül vermeyi de planladıklarını açıklayan Başkan Posbıyık, “Ancak tüm bu hazırlıklarımız 17 Mayıs tarihinde çıkan Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile iptal edildi. Bu genelge belediye başkanlarının elini, kolunu bağladı. Son yerel seçimlerden sonra kırmızıya boyanan haritayı kaldırmak için CHP’li belediyelere her türlü zorluklar bundan sonra yapılacak. Bu dönem yeni seçilen belediye başkanları ve muhtarları çok zor günler bekliyor. Bu dönem çöpünü kaldıran, evlere suyunu ulaştıran, memurun, işçinin maaşını ödeyen Belediye Başkanı, başarılı Belediye Başkanı olacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER