SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ZONGULDAK’TA MİLLİ MAÇ COŞKUSU!

ZONGULDAK’TA MİLLİ MAÇ COŞKUSU!
Bu haber 27 Haziran 2024 - 9:36 'de eklendi ve 326 views kez görüntülendi.

Milli Takımımız, Euro 2024 Futbol Şampiyonası’nda 2008 yılından sonra yeniden gruplardan çıkmayı başararak gururumuz oldu.

Grupta 6 puan toplayarak 2’nci sırayı alan Futbol Milli Takımımızın son 16 turundaki rakibi ise Avusturya oldu.

Dün akşam oynanan karşılaşmada zor da olsa Çekya’yı 2-1’lik skorla geçen A Milli Futbol Takımımız 2 galibiyet, 1 yenilgi ile 6 puan aldı ve grupta ikinci sırayı aldı.  Milli Takımımız aldığı 6 puanla Şampiyonaya katılan 24 takım arasında ilk 5’te yer aldı.

ZONGULDAK’TA SAHİL GEZİ YOLUNDA MİLLİ TAKIM HEYECANI VARDI

Zonguldak Sahil Gezi yolunda da Milli Takımın zafer coşkusu vardı.

Zonguldak Belediyesi’nin kurduğu dev ekrandan karşılaşmayı izleyenler arasında Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve her yaştan vatandaş milli takımın maç heyecanını yaşadı.

Milli takımımızın attığı gollerde ve maç sonunda büyük coşkunun yaşandığı Sahil Gezi yolunda karşılaşmayı izleyenler arasında AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile CHP İl Başkanı Devrim Dural da vardı.

default
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.