SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

DEV EKRANDAN MİLLİ HEYECAN…

DEV EKRANDAN MİLLİ HEYECAN…
Bu haber 02 Temmuz 2024 - 14:01 'de eklendi ve 263 views kez görüntülendi.

EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda bugün son 16 turunda oynanacak iki maç ile devam edecek.
EURO 2024 günün programına göre; 2 Temmuz Salı günü Romanya Hollanda maçı saat 19.00’da oynanacak, Avusturya Türkiye maçı ise saat 22.00’da başlayacak.
A Milli Takımımız Avusturya karşısında kazanması halinde çeyrek finalde Romanya Hollanda maçının galibi ile eşleşecek.

EURO 2024 hazırlık döneminde hazırlık maçında 6-1 mağlup olan Milli Takımımız, resmi maçlarda ise Avusturya’ya hiç kaybetmedi.

Milli Takımımız, EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nın formda takımlarından biri olan Avusturya’yı eleyerek Çeyrek Final oynamak istiyor.

Bugün saat 22.00’da başlayacak karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak.

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN DEV EKRAN

Zonguldak Belediyesi, Sahil/Liman Gezi Yoluna yine dev ekran kuracak.

Zonguldak Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “EURO 2024 Heyecanını hep birlikte yaşamaya devam ediyor, Türkiye-Avusturya karşılaşmasını dev ekranda yine hep birlikte izliyoruz.

2 Temmuz Salı günü Saat: 22.00’da Sahil Liman Gezi Yolunda sen de sandalyeni kap gel, A Milli takımımızı coşkulu bir atmosferde omuz omuza hep birlikte destekleyelim” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.