SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MERVE KIR GENEL BAŞKANLIĞA ADAY…

MERVE KIR GENEL BAŞKANLIĞA ADAY…
Bu haber 05 Temmuz 2024 - 23:37 'de eklendi ve 311 views kez görüntülendi.

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi, Eski Kadın Kolları Zonguldak İl Başkanı Merve Kır, partisinin genel merkezinde bir basın toplantısı düzenleyerek “CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

CHP Kadın Kolları’nın 4 Ağustos 2024 tarihinde yapacağı 15’inci Olağan Kurultayı öncesinde projelerini anlatın Merve Kır, “Mesele söylem değil, eylem diyerek tüm cesaretim, dürüstlüğüm ve samimiyetimle, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” dedi.

Kadınların hem yerel de hem genelde temsiliyet noktasında çok daha iyi noktalarda olmasını sağlayacaklarını belirten Kır, Kadın Kolları örgütünden gelen bir aday olduğunu ifade etti.

İl, ilçe başkanlıklarının bir proje üretim merkezi haline getirileceğini belirten Kır; “Amacımız, kadın kolları örgütlerimizi bir akademiye dönüştürmek. Bizler susmuyoruz, susmayacağız. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Hedefimiz parti içi iktidar değil, genelde iktidar olup kadınlarımızın sorunlarını çözmektir. Bugün itibarıyla, umudun, sevdanın, inancın kavgası başlamıştır. Salonlardan sokağa çıkmanın ve iktidarı ilmek ilmek örmenin vakti gelmiştir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER