SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MAHALLE MAHALLE GEZİYOR!

MAHALLE MAHALLE GEZİYOR!
Bu haber 06 Temmuz 2024 - 15:38 'de eklendi ve 307 views kez görüntülendi.

BAŞKAN TAHSİN ERDEM TEPEBAŞI MAHALLESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

‘Şehrimizi sadece bugün için değil, gelecek nesiller için de daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için durmaksızın çaba sarf ediyoruz’

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, kent genelinde incelemelerine ve mahalle gezilerine devam ediyor.

Tepebaşı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Erfem’e, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Atınç Kayınova, Fırat Birkan, Hakkı Güney, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ufuk Keskin ve teknik ekip eşlik etti.

Tepebaşı Mahalle sakinlerine yoğun ilgi ve sıcak karşılamaları için teşekkür eden Başkan Erdem şehrin her köşesinde halıhazırda çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mahalle ziyaretlerinde özellikle aciliyet sırasına göre sorunları doğrudan gözlemleyip, bu sorunlara yönelik çözüm odaklı çalışmalar yürütüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER