SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR…”

“TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR…”
Bu haber 08 Temmuz 2024 - 10:10 'de eklendi ve 221 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak İl Danışma Kurulu Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğrul, Belediye Başkanları, İl Genel ve CHPli Belediye Meclis Üyeleri ile İl ve ilçe yönetimleri ve partililer katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in divan başkanlığını yaptığı toplantının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Devrim Dural, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleri ile son vermek istiyorum ‘Tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak” dedi.

Dural şunları söyledi:

“25 seneden beri savrulmadan Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında gençlik kolları başkanlığı ile başlayan siyasi hayatım, bugün İl Başkanı olarak devam etmektedir.

İl Başkanı seçildiğim gün kendime bir söz vermiştim, Zonguldak Belediyesini kazanıp yerel seçimlerde partimizi Zonguldak il genelinde birinci parti yapacaktık.

14 VE 18 Mayıs 2023 seçimlerinde aldığımız sonuçlar halkımızın siyaset kurumuna verdiği açık bir mesaj olmuştur. Zonguldak örgütü olarak bizler, bu mesajı iyi okuduk, analiz ettik ve yapmış olduğumuz kurultayda irademizi değişimden yana kullandık. Örgütlerimizde yaşanan gençleşme, tazelenme ve değişim halkımıza ve bizlere büyük bir umut oluşturdu ve seçimi kazanabileceğimize dair beklentimizi artırdı.

ŞANLI YÜRÜYÜŞ

Seçim stratejimizin başarıya ulaşması ile birlikte Zonguldak’ta partimiz yüzde 48,26 Oy oranı ile birinci olmuştur. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin almış olduğu oyun yüzde 8 üzerine çıkarak hep birlikte büyük bir seçim başarısına imza attık.

Bu başarı kesinlikle tesadüf değildir. Adaylaşma süreçlerinden itibaren ölçülerek, planlanarak, büyük bir emek harcanarak, gecemizi gündüzümüze katarak örgütümüzle birlikte gerçekleştirdiğimiz şanlı bir yürüyüştür.

8 İlçenin 6’sını kazandık ve en önemlisi de il belediyesini kazanarak başarımızı taçlandırdık. Zonguldağımızı kırmızıya boyadık.

Tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinin kazanmış olduğu toplam 49 beldenin 6 tanesini alarak belde ölçeğinde de büyük bir başarıya imza attık.

Türkiye Belediyeler Birliğinin Zonguldak’ta yapılan meclis üyesi seçiminde 180 oy alarak en yakın rakibimize büyük bir fark atarak 7 tane meclis üyesini Türkiye Belediyeler Birliğine gönderme başarısı elde ettik. Bu başarıyı elde etmek için koordineli çalıştık.

İl yönetim kurulumuzun birleştirici ve herkesi kucaklayan politikası ile tüm örgütümüzü ve belediyelerimizi eş güdüm halinde bir arada tuttuk.

Tüm bu başarıların elde edilmesinde bize her zaman güvenen gerek telefonla, gerek yüz yüze görüşmelerimizde bizlere desteklerini ileten, değişimin mimarı Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’ e teşekkürü bir borç bilirim. Bu süreçte dostluğunu, samimiyetini ve desteklerini bizlerden hiç esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız, Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğ Ertuğrul’a teşekkürlerimi sunarım.

Bu seçim döneminde büyük bir özveri ile çalışan değerli yol arkadaşlarım il yönetim kurulu üyelerine, ilçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarımıza, seçilen belediye başkanlarımıza ve adaylarımıza, partimiz için emek veren çalışanlarımıza ve tüm partililerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Her bir Cumhuriyet Halk Partilinin varlığı ile onur duyuyorum.

Tüm bunların yanında; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel Zonguldak’a özel bir önem verdiğini bir kez daha göstererek Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde talebimizi yerine getirmiş ve Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’in Türkiye Belediyeler Birliği encümenine seçilmesini sağlamıştır. Bu sebeple; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Zeybek’e ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ensar Aytekin’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in dediği gibi, bu halk bize bir tüketici değil, yatırım kredisi vermiştir. Bize düşen parti içindeki kısır çekişmelerimizi bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışıp, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en büyük armağanı ve yadigârı olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaktır. Yatağa aç girmek zorunda olan bebeklerimizin, torununa bir simit dahi alamaz durumda olan emeklilerimizin, KPSS’den yeterli puanı almasına rağmen atanamadığı için bunalıma girip intihar eden öğretmenlerimizin, küstürülüp ötekileştirilerek yurtdışına göç ettirilen hekimlerimizin, çiftçilerimizin, köylülerimizin, esnafımızın ve daha nicelerinin sorumluluğunu üzerimizde taşıdığımızın bilincindeyiz.

Ülkemizi bu durumdan kurtaracak olan, hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine yeniden çıkaracak olan bu ülkenin kurucu ve kurtarıcı partisi, sigortası Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Sözlerime Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleri ile son vermek istiyorum ‘Tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.’ Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.”

CHP Zonguldak İl Danışma Kurulu Toplantısında Milletvekillerinin yanı sıra partililerde söz alarak görüşlerini açıkladılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER