SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇÖP KONTEYNERLERİ İLAÇLANIYOR!

ÇÖP KONTEYNERLERİ İLAÇLANIYOR!
Bu haber 10 Temmuz 2024 - 9:38 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Sivrisinek ve karasinek kaynağı olan çöp konteynerleri Zonguldak Belediyesi tarafından ilaçlanıyor.

Sık sık toplanmaması, sivrisinek ve karasinek istilası nedeniyle toplanmaya çöpler vatandaşların şikayet konusu olmuştu.

Znguldak Belediyesi; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle şehir genelinde çöp konteynerleri ve çevresine yönelik kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz.

Bu çalışma ile yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte çöp konteynerleri ve çevresinde oluşan sinek popülasyonunu ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamasını hedefliyoruz. Ekiplerimiz, özel ilaçlama teknikleri kullanarak tüm şehir genelinde etkili bir çalışma yürütüyorlar. Bu sayede hem çevre temizliğini sağlıyor, hem de halk sağlığını tehdit edebilecek zararlılara karşı önlem alıyoruz.

Daha temiz bir Zonguldak için hep birlikte çalışıyoruz ve temiz, sağlıklı bir çevrede yaşamak için gayretlerimize devam ediyoruz” paylaşımında bulundu.

KOZLU BELEDİYESİ YIKADI, KİREÇLEDİ

Kozlu Belediyesi ise Çöp konteynerlerini önce yıkadı ardından kireçledi.

Kireçlemenin hem bakteri oluşumunu engellediği hem de koku sorununu giderdiği belirtiliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER