SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ULUPINAR’DAN MÜJDE!

ULUPINAR’DAN MÜJDE!
Bu haber 16 Temmuz 2024 - 20:09 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek Belediyesi şirket personellerinin alacakları olan tüm ikramiye ve mesai ücretlerinin bu ayki maaşlara eklenerek hesaplara geçeceğinin müjdesini verdi.

Devrek Belediyesi şirket personellerinin 2024 yılı şubat ayı ikramiyesi ve diğer geçmiş aylardan kalan ikramiye ve mesailerin personellere ödeneceğini belirten Başkan Ulupınar; ‘Her zaman emek ve emekçinin yanında olup, hakkını vererek çalışan personellerin arkasında oldum. Göreve geldiğimiz günden bu güne Devrek’imizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına canla başla çalışıyoruz. Buradaki en büyük pay zaman gözetmeksizin çalışan mesai arkadaşlarımındır. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada personellerin emeğinin karşılığını verecek, mutlu, güçlü bir Devrek Belediyesi ailesi olarak Devrek için hep beraber çalışacak ve üreteceğiz’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER