SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“BU GURUR HEPİMİZİN”

“BU GURUR HEPİMİZİN”
Bu haber 17 Temmuz 2024 - 10:15 'de eklendi ve 396 views kez görüntülendi.

ELCAB KABLO YENİ FABRİKASINDA ÜRETİME BAŞLADI

Elcap Kablo  Profil Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, 50 kişiyle başladıkları üretim yolculuğuna ikinci fabrika ve 500 kişilik istihdamla devam ettiklerini söyledi.

Faaliyet alanlarının bölgeye gelecek yatırımlara öncülük etmesini temenni ettiğini belirten Tıskaoğlu, “Bu gurur hepimizin” dedi.

Nejdet Tıskaoğlu; “Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. olarak ülke ve bölgemiz ekonomisine katkı sağlama amacıyla 5 Ocak 2021 tarihinde Çaycuma OSB’de 50 kişiye istihdam ile başladığımız ve bugün 2.’ncisini eklediğimiz yeni fabrika binamız ve üretim tesisimizle birlikte yaklaşık 500 kişiye daha istihdam sağlayarak yeni Buzdolabı faaliyet alanımızın bugün ilk üretimini gerçekleştirdik ve kanımızı akıttık.

Bu gurur hepimizin. Bu noktaya gelmemizde emeği geçen mesai arkadaşlarımıza, çalışan paydaşlarımıza, servis ekibimize, yemek şirketimize, tedarikçilerimize ve gönülden duaları ile destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyor, faaliyet alanımızın bölgemize gelecek yatırımlara öncülük etmesini temenni ediyoruz.

Rabbim hayırlara vesile etsin. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER