SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SÜRPRİZ LİSTE ANKARA’DA

SÜRPRİZ LİSTE ANKARA’DA
Bu haber 23 Temmuz 2024 - 11:32 'de eklendi ve 495 views kez görüntülendi.

 AK Parti İl Başkanlığı görevini uzun süredir vekalet yürüten Mustafa Çağlayan, aynı göreve asaleten atanmasının ardından kolları sıvamış ve yeni İl Yönetim Kurulu listesine girecek isimleri belirlemeye başlamıştı.

Çağlayan, başkanlığında oluşacak yeni İl Yönetim Kurulu listesini AK Parti Genel Merkezi’ne teslim etti.

Çağlayan’ın hazırladığı yeni AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu listesi  Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca değerlendirilecek ve onayın ardından açıklanacak.

Genel Teşkilat Başkanlığı’nın Asil liste ve yedek liste arasında bazı isimlerin yerlerini değiştirebileceği belirtiliyor.

AK Parti İl Yönetim Kurulu listesinde yeni ve sürpriz isimler de olacak…

Çağlayan’ın milletvekilleriyle de listeye girecek isimler konusunda istişarede bulunduğu öğrenildi.

İl Başkanı Çağlayan’ın hem yeni hedeflere uygun hem de parti içi dengeleri sağlayacak isimler üzerinde yoğun mesai harcadığı, Yönetim Kurulu listesini hazırlarken aktif olarak görev üstlenecek, parti içinde de etkin olan yeni isimlere yer vermeye özen gösterdiği vurgulanıyor.

Çağlayan’ın yeni listesi, eski yönetimin en az yarısının değişeceğini gösteriyor.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın, partisinin Türkiye genelinde seçimlerde yaşadığı gerileme nedeniyle teşkilatlarda değişim ve yenilenme talimatı doğrultusunda hazırladığı, hedefin AK Parti’yi yeniden Zonguldak’ta birinci parti yapma hedefi olduğu ifade edildi.

Bu hafta içinde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın yeni AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu listeni onaylaması ve isimleri açıklaması bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER