SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TTK’DAKİ ATAMALAR TARTIŞMA YARATTI!

TTK’DAKİ ATAMALAR TARTIŞMA YARATTI!
Bu haber 26 Temmuz 2024 - 16:28 'de eklendi ve 343 views kez görüntülendi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) son dönemde yapılan atamalar tartışma konusu oldu.

AK Partili kimliği ile bilinen Faik Alp’in Armutçuk Müessese Müdürlüğü görevinden alınarak Üzülmez Müessesesi’ne uzman olarak atanmasının ardından CHP adına Sivriler de gönüllü sandık denetmenliği yaptığı ifade edilen Nezih Dizdar’ın Armutçuk Müessesesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atanması tartışmaları alevlendirdi.

Kozlu Müessesesi’nde ocağa inmemek için çeşitli bahaneler ürettiği öne sürülen bir ismin ise Armutçuk Müessesesi’ne Üretimden Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak atandığı, bu atamaların özellikle AK Parti içinde rahatsızlık yarattığı belirtildi.

AK Partili olarak bilinen isimlerin görevden alınırken CHPliliği ile bilinen isimlerin atamalarının yapılmasından rahatsızlık duyan AK Partililer, AK Parti Milletvekillerinin ve İl Başkanının harekete geçerek bu atamaların önüne geçmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER