SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“KENTİMİZİN ENDÜSTRİYEL MİRASI…”

“KENTİMİZİN ENDÜSTRİYEL MİRASI…”
Bu haber 29 Temmuz 2024 - 15:55 'de eklendi ve 279 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, beraberinde Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve AK Parti Belediye meclisi grup başkanvekili Şendoğan Karataş ile birlikte yapımı devam eden lavuar alanında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkilisi Ömer Bulut’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Başkanı Çağlayan, “İki kattan var olan şehrimizin lavuar alanı projesi tamamlandığında kentimizin endüstriyel mirasını gün ışığına çıkartarak kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Çağlayan, “Biraz gecikmeler yaşandı ama Pazartesi gününden itibaren tekrar makinelerin gelmesi ile birlikte çalışmalar hız kazanacak.

Tarihi bir eser olduğu için buranın korunması gerekiyor. Korunması için de sudan kurtarılması gerekiyor. Jet makineleriyle zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak, ardından üst kısımda peyzaj çalışmalarına firmamız hızlı bir biçimde başlayacak.

En kısa zamanda buranın vatandaşların hizmetine sunulması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Lavuar alanında sürdürülen çalışmaları 1. Etap olarak değerlendiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, otopark konusunun ise 2. ve 3. Etap çalışmalarında düşünülebileceğini belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER