SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

90’LAR BÜYÜLEYECEK, SANDALYENİ KAP GEL!

90’LAR BÜYÜLEYECEK, SANDALYENİ KAP GEL!
Bu haber 31 Temmuz 2024 - 13:32 'de eklendi ve 148 views kez görüntülendi.

Devrek Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

3 Ağustos Cumartesi günü ise Egemenlik Mesire Alanı’nda 90’lı yılların nostalji rüzgarı esecek.

3 Ağustos Cumartesi günü, saat 14:00’te başlayacak ve 24:00’e kadar sürecek olan Egemenlik Mesire Alanı’ndaki yaz şenliklerimizde 90’lı yılların efsane sanatçıları Eda-Metin Özülkü, Sibel Alaş, Hazal, Jale, Reyhan Karaca sahne alacak.

Devrek Belediyesi’nden yapılan duyuru şöyle; “3 Ağustos Cumartesi günü, saat 14:00’te başlayacak ve 24:00’e kadar sürecek olan Egemenlik Mesire Alanı’ndaki yaz şenliklerimizde sizleri unutulmaz anlar bekliyor! Çocuklarımız için özel olarak hazırladığımız eğlenceli oyun etkinlikleri ile başlayıp gün boyunca DJ performansı ve 90’lar dizi ve sinema filmleri ile tam bir şenlik havası ile devam edecek.

Aynı zamanda Egemenlik Cafe tamamen yenilenen yüzü ile soğuk kahve çeşitleri ile sizleri bekliyor olacak.

Akşam saat 21:00’da ise, 90’ların efsanevi sanatçılarının performanslarıyla büyüleneceksiniz! Eda-Metin Özülkü, Sibel Alaş, Hazal, Jale, Reyhan Karaca gibi 90’lar sanatçıları sahnede sizlerle olacak. Hep birlikte geçmişe yolculuk yaparak en sevdiğimiz şarkılara eşlik edeceğiz.

Bu unutulmaz gecede, hem çocuklarımız hem de bizler için dolu dolu bir eğlence var.

Haydi, sen de sandalyeni kap gel!”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER