SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TAKIMINI KUR YERİNİ AL!

TAKIMINI KUR YERİNİ AL!
Bu haber 09 Ağustos 2024 - 11:34 'de eklendi ve 193 views kez görüntülendi.

Bu yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında Uzun Mehmet Parkı’nda düzenlenecek Sokak Basketbolu Turnuvası’na başvurular 18 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

Zonguldak Belediyesi, Sokak Basketbolu Turnavasıyla ilgili duyuru yayınladı.

Duyuru şöyle; “Takımını Kur, Sokak Basketbolu Turnuvasında Yerini Al!

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ‘Zonguldak 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası’ heyecanı başlıyor. Büyük çekişmelerin ve kıran kırana mücadelelerin sahne alacağı turnuvanın sonunda dereceye giren takım ve oyuncuları çeşitli ödüller bekliyor.

Gençlerimizin spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkartmak için 23-29 Eylül 2024 tarihlerinde Uzun Mehmet Parkı’nda düzenlenecek olan turnuvamız Gençler ve Büyükler olmak üzere 2 ayrı kategoriden oluşacak.

Turnuvamıza katılım için başvurular Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’ne (ZBKM) şahsen yapılacak olup son başvuru tarihi 18 Eylül 2024 tarihidir. Açılış töreni 23 Eylül 2024 tarihinde saat 17.30’da yapılacaktır.

Detaylı bilgiye www.zonguldak.bel.tr adresimizden ulaşabilirsiniz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.