SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN BOLAT ZONGULDAK’TA

BAKAN BOLAT ZONGULDAK’TA
Bu haber 21 Ağustos 2024 - 15:07 'de eklendi ve 272 views kez görüntülendi.

Kdz. Ereğli’de sanayi alanında bir fabrika daha eklendi.

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Boru Asitleme Fabrikası’nın açılışıyla bölgedeki üretim kapasitesini ve istihdam olanaklarını daha da genişletti.

Fabrikanın açılışı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Bakan Bolat’ın yanı sıra Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu ile bölgenin iş dünyasından önemli isimler, il ve ilçe protokolü katıldı.

Bakan Bolat, “Zonguldak ilimiz ve ilçelerimiz, gelişen sanayi altyapısı ve ihracat potansiyeli ile ülkemizin sanayisini şekillendiren yatırımlarla öne çıkmakta, üretkenliğin desteklenmesinde ve istihdamın artırılmasında güçlü yatırımlara ev sahipliği yapmaktadır. Ticaretin sektörel dağılımında demir ve çelik ürünleri ile öne çıkan şehrimizde bulunmaktan ve yeni yatırımlara öncülük eden iş dünyamızla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Boru Asitleme Fabrikası’nın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Bakan Bolat ve beraberindekiler açılışın ardından Boru Asitleme Fabrikası’nı gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

AK PARTİ TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’ta bulunan Ticaret Bakanı  Prof. Dr. Ömer Bolat,  Ereğli Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat ile bir araya geldi.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’ta Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, beraberindeki heyeti ve Milletvekilleriyle birlikte Zonguldak Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyarette bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER