SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

FİKSTÜR ÇEKİLDİ

FİKSTÜR ÇEKİLDİ
Bu haber 21 Ağustos 2024 - 15:55 'de eklendi ve 281 views kez görüntülendi.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonunun fikstür çekimi, kulüp temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kura çekimine Zonguldakspor Basket67 Kulüp Başkanı Kanat Tan da katıldı.

Zonguldak temsilcisi Zonguldakspor Basket67 Kadın Basketbol Takımı’nın temsil edeceği ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi, 28 Eylül’de başlayacak.

İlk hafta deplasmanda OGM Ormanspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor Basket67 Kadın Basketbol Takımımız, ikinci hafta ise geçtiğimiz sezon hem süper ligde, hem de Kadınlar Avrupa Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Kadın Basketbol takımını ağırlayacak.

İşte ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi fikstürü;

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.