SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KEŞİFLERİN FATİHİ

KEŞİFLERİN FATİHİ
Bu haber 21 Ağustos 2024 - 15:09 'de eklendi ve 271 views kez görüntülendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 4 yıl önce 21 Ağustos’ta Karadeniz’de Fatih Sondaj Gemisinde ilk doğal gaz keşfinin yapılmasının yıl dönümünü kutladı.

Bakan Bayraktar, “Karadeniz’de umutla ve inançla çıktığımız yolda dört yıl önce bugün yüzyılın keşfini gerçekleştirdik. Çok kısa bir süre içerisinde azim ve kararlılıkla keşfi üretime çevirmeyi başardık, aziz milletimizin hizmetine sunduk. Yeni keşifler için çalışmaya devam ediyoruz.

Fatih Sondaj Gemimiz, tam 4 yıl önce bugün Karadeniz’de keşfin ateşini yaktı. Bu dört yılda yerli doğal gazımızı karaya çıkartarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şimdi 6 milyon metreküpü aşan günlük üretimimizi daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER