SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA BİR İLK!

ZONGULDAK’TA BİR İLK!
Bu haber 22 Ağustos 2024 - 10:32 'de eklendi ve 296 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, Zonguldak Belediyesi’nin eski bir otobüsü kendi imkanlarıyla kütüphaneye çevirerek bir ilki başardığını belirterek, “Bir hayalim daha gerçek oldu” dedi.

Belediye personelinin işçiliği ile çok düşük bir maliyet ile bu projenin hayata geçtiğini belirten Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, “Zonguldak’ta bir ilk. Bir hayalim daha gerçek oldu. Uzun yıllardır Zonguldak Belediyesi’nde görev yapan uzman kadronun projesi Tahsin başkanın desteğiyle hayata geçiyor. Eski otobüsü kütüphaneye çeviren Zonguldak Belediyesi personeli tüm işçiliği kendisi yapmıştır. Çok düşük bir maliyet ile bu proje hayata geçmiştir. Gezici kütüphane ve çocuk oyun otobüsü halkımızın hizmetine çok yakın bir zamanda sunulacaktır. Gezici kütüphanede 0-3 yaş bölümü de olacaktır. Kent Konseyi bu projeye kitap ve düşünce anlamında her türlü desteği verecektir. Milli Eğitim’den de destek alınacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER