SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

“REKORTMEN KULÜP KAPANACAK”

“REKORTMEN KULÜP KAPANACAK”
Bu haber 02 Eylül 2024 - 10:25 'de eklendi ve 355 views kez görüntülendi.

Zonguldakspor Basket67 Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Kanat Tan, Halk TV’de ‘Nevra Özel ile Gündem Özel’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne rekorlar kırarak yükseldiklerini belirten Tan, ligin başlamasına 28 gün kaldığı halde kapı kapı dolayarak sponsor desteği aradıklarını ancak bulamadıklarını belirterek “Sponsor desteği istiyoruz. Yoksa rekorlar kırarak şampiyon olan ve süper lige yükselen kulübümüz kapanacak” dedi.

Tan, “Zonguldak emeğin başkentidir. 2 yıl önce biz bu hikayenin başlangıcında Zonguldakspor ismini yaşatmak ülkemize hizmet etmek Batı Karadeniz’deki Karadeniz’deki gençlerimize özellikle kadınlara spor imkanı sunabilmek için yaptık sosyal proje adında fakat taraftarın itici gücü şu anda Türkiye’de kendi ligimizde seyirci ortalamasında 1. Sıradayız.

4 bin- 5 bin seyirciye kapalı gişe oynuyoruz.

Zonguldak’a sosyal ekonomik anlamda katkı sağlıyoruz hikayemizin başlangıcını 2 yıl önce bölgesel ligden başladık bizi madenci tanımıyla kaza kaza bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk. 1’inci Lig’de geçen sene bizden bütçeli takımlar arasında yine direkt hiç yenilmeden seyirci rekorları kırarak şampiyon olan Türkiye’de Karadeniz bölgesinin tek takımıyız şampiyon olduk Süper Lig’e çıktık.

Süper Lig çok başka bir seviye 2 sene boyunca yönetim ve taraftarlarımız olarak şehrin dinamiklerinden doğrultusunda kimseden destek bulamadık

28 gün sonra ligler başlayacak 5 aydan beri kapı kapı dolaşıyoruz.

Holdinglerin 25 belediyenin olduğu halde şehrin dinamiklerinden destek bekliyoruz.

Sponsor desteği istiyoruz.

Son 28 güne girdik. Dünyada ilk olacak 2 sene üst üste şampiyon olup Türkiye’de seyirci rekorları kıran kulüp kapanacak” dedi.

KANAT TAN’AN HALK TV’DE KATILDIĞI CANLI YAYININ TAMAMI:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.