SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TELAŞA GEREK YOK!

TELAŞA GEREK YOK!
Bu haber 03 Eylül 2024 - 13:35 'de eklendi ve 445 views kez görüntülendi.

2024-2025 yılı Eğitim-Öğretim Yılı okul öncesi eğitim ve İlkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-6 Eylül tarihleri arasında uyum eğitimleri gerçekleştiriliyor.

Tüm sınıflar ise 9 Eylül’de ders başı yapacak.

BAHÇELİEVLER İLKOKULU’NDA VELİLER TELAŞLI

Bir süre önce eski binası yıkılan ve bu yıl yeni yapılan modern binasıyla eğitim-öğretime açılacak olan Bahçelievler İlkokulu’nda ise veliler telaşlı.

Telaşın nedeni ise okulun sıraları dahil iç müştemilatının henüz olmaması.

Okula giden veliler boş sınıflarla karşılaşınca telaşa kapıldılar.

TELAŞA GEREK YOK!

Bahçelievler İlkokulu’nun eski binasından çıkarılan sıra ve mobilyaların yıpranmış ve kullanılamaz halde olduğu, bu nedenle yeni binada kullanılmamasına karar verildiği belirtildi.

Hürdüşün’ün edindiği bilgiye göre, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın girişimleriyle Kamu Tasarruf Tedbirlerine rağmen Milli Eğitim Başkanlığı’ndan 8 milyon liralık ödenek sağlandı ve Bahçelievler İlkokulu’nun sıralar dahil tüm mobilya ve malzeme ihtiyaçları için Devlet Malzeme Ofisi’ne (DMO) sipariş verildi.

DMO’nun siparişleri 20 Eylül’de teslim edeceği, Bahçelievler İlkokulu’nun da takip eden kısa sürede yeni binada yeni sıralarla normal eğitim-öğretime başlayacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER