SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ’NDEKİ FUARDA ELCAB’A YOĞUN İLGİ

GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ’NDEKİ FUARDA ELCAB’A YOĞUN İLGİ
Bu haber 04 Eylül 2024 - 11:17 'de eklendi ve 182 views kez görüntülendi.

GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ TİCARET MÜŞAVİRİ ELCAB STANDINDA!

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde düzenlenen Güney Afrika’nın en büyük maden makineleri ve elektrik fuarlarından biri olan Electra Mining Africa 2024 Fuarın’da Elcab Kablo etkin bir katılım göstermeye devam ediyor.

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “Elcab Kablo olarak katılım gösterdiğimiz, 2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında Güney Afrika Johannesburg şehrinde düzenlenen Electra Mining Africa 2024 Fuarı’nda 2’nci günümüzdeyiz. Bu prestijli fuarın ikinci gününde, Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Müşaviri İlker Eralp ve Güney Afrika’da İş İnsanı sevgili dostum Yakup Şahin standımızı ziyarette bulunarak başarılar diledi.

Elcab Kablo olarak Ticari ilişkilerin daha da güçlenmesi ve ticaret hacminin genişlemesini hedefleniyoruz. Standımızı ziyarette bulunarak ve fuar boyunca bizlere göstermiş oldukları destek için Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Müşaviri İlker Eralp’a teşekkür ediyor, bereketli bir fuar geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER