SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İSTİFALAR PEŞİ SIRA GELDİ!

İSTİFALAR PEŞİ SIRA GELDİ!
Bu haber 16 Eylül 2024 - 11:34 'de eklendi ve 260 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk görevden alındı.

Mustafa Öztürk, sosyal medyadan daha önce yaptığı açıklamada;
“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle Aralık 2022 den bügüne kadar onurla sürdürmekte olduğum İl Başkanlığı görevimden ailevi ve bazı sağlık sorunları sebebiyle azlimi talep ederek, bugün itibarıyla ayrılıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Liderimizin ve teşkilatımızın emrinde davamızın hizmetinde olacağım. Saygılarımla Mustafa Öztürk” ifadelerine yer vermişti.

Hemen ardından MHP Genel Merkezi’nin Mustafa Öztürk’ü görevden aldığı açıklandı.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI VEKALETEN ATANDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, X hesabından yaptığı paylaşımla Öztürk’ten boşalan İl Başkanlığı görevine vekaleten Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi’nin atandığını duyurdu.

Yalçın, İpekçi’nin kendi il başkanlığında il yönetim kurulu atama listesi oluşturmak için görevlendirildiğiin açıkladı.

Yalçın’ın paylaşımı şöyle;

“Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı birimimizin yetki ve sorumluluk alanı içerisindeki konularla ilgili çalışmalar yapmak, Zonguldak il ve ilçelerinde mahalli yöneticilerimizle, mensuplarımızla görüşerek incelemelerde bulunmak ve kendi il başkanlığında il yönetim kurulu atama listesi oluşturarak birimimize sunmak üzere Çağatay İpekçi görevlendirilmiştir”.

DEVREK VE GÖKÇEBEY İLÇE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ

TEŞKİLATLAR YALNIZ BIRAKMADI

Mustafa Öztürk’ün MHP İl Başkanlığı görevinden alınmasının ardından Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme ile Gökçebey İlçe Başkanı Kenan Öztürk de bu görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.

MHP Devrek İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Tanju Dökme, “Çok Kıymetli dava arkadaşlarım çok değerli Devrek halkı güçlü Ülkücü dava arkadaşlarım

Milliyetçi Hareket partisi Devrek ilçe başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu davada şahsıma teşkilatıma böyle bir görevi yapma fırsatı veren başta.

Genel başkanımız liderimiz Dr Devlet BAHÇELİ beyfendiye

İl başkanımız Mustafa Öztürk

Sonsuz teşekkür ederim

Ülkücü hareketin her zaman emrindeyim

Böyle bir davanın mensubu olmaktan ömür boyu mutluluk duyacağım” ifadelerini kullandı.

MHP Gökçebey İlçe Başkanlığı görevinden istifasını sosyal medyadan duyuran Kenan Öztürk de “”Çok Kıymetli dava arkadaşlarım, çok değerli Gökçebey halkı ve Ülkücü dava arkadaşlarım;

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu davada şahsıma teşkilatıma böyle bir görevi yapma fırsatı veren başta; Liderimiz Sn Dr. Devlet BAHÇELİ Beyfendiye, İl Başkanımız Sn. Mustafa Öztürk’e Sonsuz teşekkür ederim. 

Ülkücü hareketin her zaman emrindeyim. Böyle bir davanın mensubu olmaktan ömür boyu mutluluk duyacağım” dedi.

Mustafa Öztürk’ün görevden alındığı haberinin ardından MHP teşkilatları da Öztürk’ü yalnız bırakmadı.

Teşkilatlar, Öztürk ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı “İyi olanların değil İyi oynayanların kazandığı bu yanlışlarla dolu sahte çıkarcı alemde, Doğru kalabilen memleket sevdalılarına Selamünaleyküm” ifadeleriyle paylaşırken, Öztürk, “ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ÖZ KARDEŞİDİR. BİZ BİRİZ BERABERİZ BAKİ OLAN TEŞKİLATTIR. BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN. ALLAH BİZİ VAR ETSİN” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER