SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EKREM BAŞKANIN SELAMI VAR!

EKREM BAŞKANIN SELAMI VAR!
Bu haber 17 Eylül 2024 - 11:01 'de eklendi ve 246 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, İBB Bölge Koordinatörü Bülent Tufan ve Belediye Başkanları CHP Zonguldak İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Devrim Dural, “Belediyelerle yapılacak iş birliği için yol haritasının belirlenmesi, belediyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında çok verimli bir toplantı gerçekleşti.

Süreç içerisinde Zonguldak’ta bulunan Belediyelerimizin Sayın Bülent Tufan tarafından tek tek ziyaret edileceği bilgisi örgütümüzü son derece memnun etmiştir.

Bölge Koordinatörü Sayın Bülent Tufan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini ifade ederek, Ekrem beyin Zonguldak halkına selam ve sevgilerini iletmiştir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER