SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI
Bu haber 03 Ekim 2024 - 13:44 'de eklendi ve 209 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik Online Eğitim Atölyeleri’ne başvuru süresi uzatıldı.

Daha önce 4 Ekim Cuma günü akşamına kadar yapılabileceği duyurulan başvuruların süresi 11 Ekim’e uzatıldı.

Online Eğitim Atölyeleri; videolu konu anlatımları, deneme sınavları ve canlı derslerle 7/24 eğitim imkanı sunarak, öğrencilerin ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap verecek nitelikte bir program sunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen bu kapsamlı eğitim projesinde, uzmanlar tarafından hazırlanan zengin içerikler yer alacak.

Bu içerikler arasında, öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilmesi için konu anlatımları, soru çözümleri ve gerçek sınav deneyimi yaşatan deneme sınavları bulunuyor.

Başvurular, 11 Eylül akşamına kadar Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (BKM) aracılığıyla kabul edilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER