SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMALARI

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMALARI
Bu haber 07 Ekim 2024 - 10:29 'de eklendi ve 242 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Merkez ve Kilimli İlçe Başkanlıklarının Temayül Yoklamaları haftasonu gerçekleştirildi.

Zonguldak Merkez ve Kilimli ilçelerinde mahalle başkanları, asil ve yedek ilçe yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri, belde başkanları ve köy temsilcileri oy kullandı.

Oy zarfları, daha sonra Ankara’da açılarak değerlendirilecek ve yeni ilçe başkanları belirlenecek.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için Savaş Pirecioğlu, Sezer Köroğlu ve Mustafa İnce adaylıklarını açıklamış, mevcut ilçe başkanı Hüseyin Yıldız ise aday olmamıştı.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ersan Aksu, temayül yoklamasına katılarak Kasım ayı içinde ilçe kongrelerinin tamamlanacağı bilgisini verdi.

Temayül yoklamaları hakkında bilgi veren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “AK Parti Zonguldak Merkez ve Kilimli İlçe Başkanlıklarımız için yapılan temayül yoklamaları, teşkilatımızın birlik ve beraberliği içinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sürecimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Zonguldak için en doğru ve güçlü kadroları belirlemek amacıyla adım adım ilerlediğimiz bu süreçte, İl Koordinatörümüz Samsun Milletvekili Sayın Av. Ersan Aksu’nun da katılımıyla çalışmalarımızı sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz.

Geleceğimizin inşasında teşkilatımızın her bir ferdinin değerli katkılarıyla, Zonguldak’ımıza ve ülkemize hizmet yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER