SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Bu haber 14 Ekim 2024 - 13:13 'de eklendi ve 151 views kez görüntülendi.

Zonguldak Bekediyesi’ne ait Gezici Kütüphane Fener İlkokulu’nda Minik Öğrencilerle Buluştu

Zonguldak Belediyesi’nin eğitim ve kültürel gelişime sağladığı destek kapsamında Gezici Kütüphane Fener İlkokulu’nda minik öğrencilerle buluştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem etkinliğe katılarak minik öğrencilerle bir araya geldi, heyecanlarına ortak oldu. Etkinlik sırasında, kendilerine sunulan birbirinden farklı kitapları inceleyip okuma fırsatı bulan öğrencilerin heyecanı ve mutlulukları renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Tahsin Erdem, Gezici Kütüphane’nin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuma becerilerini geliştirmek, eğitimlerine katkı sağlayacağını vurgulayarak bu tür projelere büyük önem verdiklerini ifade etti.

Zonguldak Belediyesi Gezici Kütüphanesi, şehrin dört bir yanındaki okullara ulaşarak, çocuklara kitap sevgisini aşılamaya devam edeceği bildirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER