SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İLK SEFERE UĞURLADILAR

İLK SEFERE UĞURLADILAR
Bu haber 24 Ekim 2024 - 20:34 'de eklendi ve 232 views kez görüntülendi.

Ro-Ro taşımacılığının Zonguldak Limanı’ndan yeniden başlatılması için büyük çaba harcayan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ro-ro gemisi ile tırları Rusya’nın Tuapse Limanına yapacağı ilk sefere uğurladı.

Vali Hacıbektaşoğlu, 19 Ekim’de Zonguldak TTK Limanı’na yanaşan Komorlar bayraklı “LİDER TRABZON” gemisini ziyaret ederek gemi kaptanından bilgi aldı. Gemide 45 tır ve şoförlerinin katılımıyla gerçekleştirilen yükleme işlemleri tamamlandı. Gemi, bu akşam saatlerinde Rusya’nın Tuapse Limanı’na doğru ilk seferi için yola çıktı.

Uğurlamaya TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Bölge Liman Başkanı Ahmet Mert, Gümrük Müdiresi Elmas Sakarya da katıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, tırcıların yanı sıra gümrük muhafaza personeli ile de sohbet etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak limanından gerçekleştirilen bu ilk seferin, bölgenin uluslararası ticaret ağındaki önemini artırdığını ve ekonomik gelişime katkı sağlayacağını vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER